Menú

Les Ordenances Fiscals i Preus Públics per 2012 es debatran dijous en un ple extraordinari

Comparteix:
08/11/2011 7:52

El ple ordinari del mes de novembre dona suport a que el govern municipal negociï amb la Generalitat la construcció de l'Escola Pasífae en un curt termini de temps

L'aprovació de les Ordenances Fiscals i Preus Públics per 2012 va quedar finalment sobre la taula. El que era el punt fort del Ple Orinari del mes de novembre, celebrat aquest dilluns a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, no es va debatre ja que, tal i com va manifestar l'alcadessa Neus Lloveras, les diferents forces polítiques del consistori han volgut donar-se alguns dies més de discussió. Els tributs per 2012 et sotmetran a la seva aprovació aquest dijous, 10 de novembre a les 20.30 hores, en el transcurs d'un ple extraordinari.

El que sí es va aprovar, amb els vots favorables de CiU, PSC i IC-V i l'abstenció del PP i de la CUP, va ser l'expedient del Compte General corresponent a l'any 2010 de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i dels organismes autònoms locals IMET i Victor Balaguer, de l'EPEL Neàpolis i de les societats anònimes municipals Promoció Industrial Vilanova (PIVSAM), Informació i Comunicació de Vilanova i la Geltrú (ICVSAM), Serveis d'Aparcaments de Vilanova i la Geltrú (SAVSAM) i de la Companya d'Aigües de Vilanova i la Geltrú.

El ple ordinari de novembre també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, l'aprovació inicial de l'ordenança de Soroll i Vibracions pel que fa a la classificació dels tallers de reparació de vehicles i pels límits d'algunes activitats musicals a espais oberts. Aquesta modificació permetrà uns criteris menys restrictius per a aquestes activitats.

En el capítol de mocions es van aprovar per unanimitat els texts sobre els Drets de l'Infant, i també el contrari a la violència vers les dones. Així mateix, i amb la intervenció al ple de la plataforma "VNG per la independència", es va aprovar que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú participi en l'Associació de Municipis per a la Independència. Aquesta moció va ser aprovada amb els vots favorables de CiU, CUP i IC-V, el vot contrari del PP i l'abstenció del PSC. 
Neus Cortés (VNG per la Independència)

També va intervenir al Ple un representant de l'AMPA de l'Escola Pasifae per defensar la moció de suport al govern municipal perquè s'agiliti la construcció definitiva de l'edifici de la citada escola, en un curt termini de temps, a través de la negociació amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups. 
Francesc Mayne ( AMPA Pasífae )

Finalment destaca l'aprovació parcial per unanimitat d'una moció de la CUP sobre pisos buits i el foment del mercat de lloguer a Vilanova i la Geltrú, així com dues mocions del PSC. La primera de suport als treballadors de les empreses afectades per ERO, , i una altra sobre el compliment dels acords arribat amb els treballadors i treballadores de la neteja viària, ambdues aprovades per unanimitat

Ple municipal novembre

Ple municipal novembre
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració