Menú

Propostes per conèixer indrets de VNG d'una manera diferent

Comparteix:
13/08/2008 10:11

Continua el Programa de visites guiades 2008, organitzat per la regidoria de Desenvolupament Local i Promoció Ciutat

Des de l'Ajuntament de VNG es proposen una sèrie de visites per a la segona quinzena d'agost amb diferents itineraris per la ciutat.

El dia 20 d'agost, està programada la visita 'Vilanova i la Geltrú a dues rodes'. Es tracta de fer un tomb en bicicleta per conèixer la ciutat d'una manera diferent. Es sortirà des de l'Oficina de Turisme, a les 19 hores. Hi ha servei de bicicletes per a qui no en disposi.

Pel dia 21 d'agost es proposa 'La memòria del passat', un itinerari a peu pel nucli històric de Vilanova i la Geltrú i descobriment de la ciutat indiana, amb una visita al Saló de Plens de l'Ajuntament i al campanar de l'esglèsia de Sant Antoni. La sortida serà de la plaça de la Vila a les 19 hores.

El dia 23 d'agost, es farà la visita 'L'horitzó del mar', l'itinerari per conèixer una vila marinera. Inclou la visita a la Torre Blava, decorada amb pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar. El punt de partida serà l'Oficina de Turisme, a les 19 hores.

Totes les visites tenen una durada d'una hora i mitja i el seu preu és de 3 euros. Les visites es fan en català, castellà, anglès o francès. Per a tenir més informació i inscriures cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme situada al Parc de Ribes Roges s/n, trucar al 938 154 517 o enviar un correu electrònic a turisme@vilanova.cat.

Moll pesquer

Moll pesquer

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració