Menú

La setmana vinent acaben les obres de la plaça de la Forca

Comparteix:
12/03/2009 14:05

El Fondo Somella guanya així un nou espai de lleure per als veïns i veïnes del barri

A partir de dilluns vinent, 16 de març, s'inicien els últims treballs de condicionament de la plaça de la Forca, al barri del Fondo Somella. Es tracta d'un nou espai per al lleure dels veïns i veïnes del barri, que es va començar a construir l'any passat fruit d'un Pla Ocupacional.

La nova plaça de 3.300 metres quadrats disposa d'una zona enjardinada de 800 metres quadrats que conté una àmplia varietat d'espècies autòctones d'arbres i plantes, distribuïts en diferents parterres. A més, s'ha construït una barana de fusta creant un espai de mirador i s'han instal·lat bancs per seure i una font.

Pel que fa als accessos, i a causa de l'elevació natural de la plaça, s'han construït diverses escales de fusta, així com tres rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, de les quals dues incideixen directament sobre la plaça.

Els darrers treballs de condicionament de la plaça de la Forca comencen aquest dilluns amb l'estesa del sauló als 2.500 metres quadrats útils, amb la qual cosa s'espera que la plaça es pugui obrir al públic al llarg de la setmana vinent.

Plaça de la Forca

Plaça de la Forca

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració