Menú

Trobada del Consell Municipal d'Associacions de Veïns i Veïnes amb el govern

Comparteix:
13/03/2019 16:16

L'equip de govern convoca les entitats veïnals per explicar la proposta de pressupost de l'any 2019

El saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir dimarts el Consell Municipal d'Associacions de Veïns i Veïnes. Una trobada que va servir perquè l'equip de govern, encapçalat per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, amb les regidores Olga Arnau, d'Hisenda, i Blanca Albà, de Participació, presentés als representants veïnals la proposta de pressupost municipal per a aquest any.

Així, l'alcaldessa va parlar de "la necessitat d'aprovar els comptes municipals per poder tirar endavant la ciutat, i deixar la legislatura amb la feina feta".

Olga Arnau, regidora d'Hisenda, va insistir en la necessitat "que hi hagi una eina que ens doni maniobrabilitat, que hi hagi política darrera de cada acció, i que no es governi des d'un punt de vista només tècnic".

Arnau va parlar d'una proposta de pressupostos "clarament destinada a infants, gent jove, gent gran i famílies amb vulnerabilitat". Així, s'hi inclou polítiques d'habitatge o més cursos de formació ocupacional, així com accions per a la dinamització de l'activitat econòmica. La proposta, d'un total de 83 milions i mig, també compta amb una inversió de 410 mil euros per iniciar la renovació de l'enllumenat de la ciutat o amb la contractació de nous agents per a la Policia Local.

Els representants veïnals van mostrar interès pels temes relacionats amb el finançament, els deutes i la càrrega financera que arrossega el govern.

La reunió va acabar amb el compromís per part de l'alcaldessa de fer més difusió del nou reglament de participació ciutadana, una eina que serà molt útil a les associacions veïnals i la ciutadania en general.

També van assistir a la trobada veïnal els regidors Carlos Remacha (PP), Carmen Reina (regidora no adscrita), i Guillem Bau (CUP).

Consell AAVV

Consell AAVV

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració