Menú

Èxit de públic a la primera projecció del cicle Vilanova en 8 mm

Comparteix:
09/03/2009 12:08

L'auditori de Neàpolis va quedar petit en la primera de les projeccions sobre la Vilanova dels anys cinquanta

L'auditori de Neàpolis va quedar petit divendres passat durant la presentació del cicle de documentals sobre la República i sobre la Vilanova dels anys cinquanta que promou l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Cultura.

El cicle, que es porta a terme tots els divendres dels mesos de març i de maig, consta de dues projeccions. La primera, amb el nom de Vilanova en mil·límetres mostra un seguit de curtmetratges rodats durant els anys cinquanta pel vilanoví Jordi Ferret Isern sobre diferents aspectes de la nostra ciutat. Es tracta d'un valuós llegat que forma part de la memòria històrica col·lectiva.

La segona part del cicle fa referència a Documentals de la República. Es tracta de diversos films d'interès patrimonial procedents de la Filmoteca Nacional de Catalunya.

La presentació del cicle va comptar amb l'assistència del regidor de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de Ciutat, Tomàs Álvaro, així com de la regidora de Cultura Isabel Pla, qui va animar a totes les persones que poguessin tenir gravacions casolanes amb imatges antigues de Vilanova es posessin contacte amb l'Ajuntament per tal de poder-les digitalitzar i posteriorment donar-les a conèixer al gran públic.

Divendres vinent, a partir de les nou de la nit es projectarà el segon dels documentals sobre la República. Prèviament es mostrarà un nou curtmetratge sobre Vilanova, que en aquesta ocasió mostrarà imatges de la platja i de la nevada de l'any 1962.

Vilanova en 8 mil·límetres

Vilanova en 8 mil·límetres

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració