Menú

Els establiments turístics de la façana marítima ja disposen d'una bona connexió d'Internet

Comparteix:
13/08/2013 11:46

L'Ajuntament de VNG, mitjançant Neàpolis, facilita el servei a través de l'operador de telecomunicacions Anxanet

La façana marítima de Vilanova i la Geltrú ja disposa d'un bon servei d'Internet gràcies al servei de fibra virtual que distribueix l'operador de telecomunicacions Anxanet a petició de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la  Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme.

La voluntat d'aquesta acció és donar resposta a la demanada que havien fet molts establiments turístics de baix-a-mar per la mala connectivitat que hi havia a la zona. Fins ara, en aquests establiments, quan hi havia molts usuaris que es connectaven al servei wifi, el sistema tenia poca efectivitat.

Ara, però, Anxanet distribueix el servei de fibra virtual, que l'ha fet arribar a la façana marítima a través d'un repetidor al port des de la capçalera de Neàpolis. D'aquesta manera es resol el tema de la qualitat del servei wifi que es pot donar als clients dels establiments turístics de la zona.

Quant al cost, el servei s'ofereix a preus molt avantatjosos per a les empreses ja que es realitza amb una oferta "per compra agregada", que permet aconseguir millors serveis i a un cost més econòmic.

Anxanet és l'operador de telecomunicacions d'àmbit català amb seu a Vilanova i la Geltrú. Ofereix exclusivament serveis per a empreses i institucions, i s'ha especialitzat en oferir serveis de banda ampla en les àrees geogràfiques i els segments de mercat on els grans operadors no fan les inversions necessàries.

façana maritima

façana maritima

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració