Menú

L'alcaldessa torna als barris

Comparteix:
08/05/2014 14:58

Neus Lloveras enceta a l'Aragai la segona ronda de visites als barris per explicar al veïnat la feina feta i recollir nous suggeriments

Amb la intenció d'escoltar les inquietuds, queixes i suggeriments de la ciutadania, l'alcaldessa, acompanyada de regidors de l'equip de govern, iniciava el passat mes d'octubre la primera ronda de visites als barris.
La iniciativa va ser un èxit de participació, i s'engegava amb la intenció de fer una segona ronda de trobades (es visitaran 18 barris fins a finals d'octubre), on Neus Lloveras vol explicar en quin punt estan les demandes que en el seu dia van fer els veïns i veïnes.

La informació amb les demandes que es van fer a cada barri i la seva resolució -en els casos en els que ha estat possible- estan publicades a la web municipal. Les podeu consultar aquí.

Dimecres s'iniciava doncs a l'Aragai aquesta segona ronda, en una trobada al Club Tennis Vilanova amb una quinzena de veïns i veïnes.
Lloveras recordava que "la primera trobada és la fàcil, i ara toca explicar, de totes les demandes que hem recollit, quines hem pogut atendre. Avui venim tranquils perquè s'han fet moltes coses, però hem d'intentar prioritzar perquè tenim pocs diners, i per això intentem resoldre les demandes que més es repeteixen".

En aquest sentit, Lloveras va explicar que s'havia treballat en la poda de l'arbrat, en algunes voreres aixecades per les arrels dels arbres, o en la millora de l'enllumenat públic de diversos carrers del barri, que suposa un estalvi energètic important però que sembla que no satisfà tots els veïns i veïnes.
També s'ha aplicat larvicida als embornals per evitar la proliferació del mosquit tigre i altres insectes, i s'ha recollit la proposta de canviar l'aplicació anual de dates per millorar-ne l'eficàcia. Pel que fa a les paneroles, s'ha fet diverses actuacions de seguiment i vigilància que se seguiran fent al llarg de l'any.
També s'ha requerit al propietari del solar de davant el centre aeri que el netegi, actuació que s'ha fet el mes de març, i s'ha canviat la ubicació d'uns contenidors a demanda dels veïns.
Una altra demanda satisfeta és que la deixalleria mòbil ara ja arriba al barri. No s'ha pogut satisfer, però la demanda de prohibició de gir a l'esquerra pels cotxes que entren al barri des de la carretera venint de Cubelles, ja que el Pla Local de Seguretat Viària no la percep com una cruïlla d'alta sinistralitat, i perquè suposaria un inconvenient pels propis veïns, que també perdrien una sortida.

El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge Joan Giribet, que acompanyava l'alcaldessa, va explicar que en les properes setmanes es buidarà els dipòsits de gas natural que hi ha al barri, i el mes de juny es retiraran, tal i com demanaven els veïns.

La trobada també va servir per recollir noves demandes, com la necessitat de posar bancs en algun carrer per facilitar el passeig de les persones grans, o la col·locació d'un senyal d'stop a la cruïlla entre el carrer de la Torre del Vallès i l'avinguda de l'Aragai per evitar l'excessiva velocitat dels vehicles i els possibles accidents. El veïnat de l'Aragai també va voler fer palesa la seva queixa sobre els okupes, sobre els elevats valors cadastrals i el preu de l'IBI dels seus habitatges, a més dels problemes de cobertura d'Internet. Joan Giribet els va explicar que s'està treballant en un projecte per cablejar amb fibra òptica tota la ciutat, fet que acabaria amb els problemes de cobertura.

Alcaldessa als barris Aragai

Alcaldessa als barris Aragai

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració