Menú

Sortejats els cinc passis dobles per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

Comparteix:
20/02/2019 15:00

També s'han lliurat 60 passis dobles a gent gran de la ciutat per gaudir de la festa des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva

Cristina Ferré, Olga Muriscot, Núria Fauquer, Jorge Martínez i Gemma Navas són les 5 persones que podran gaudir, amb un acompanyant, del diumenge de Comparses des d'un punt privilegiat: el balcó de l'Ajuntament.

Tal i com ha explicat l'alcaldessa Neus Lloveras en el sorteig públic celebrat aquest migdia al Saló de Plens de l'Ajuntament, "els balcons de l'Ajuntament són de tots, però no hi cap tothom. Per tal de poder-los fer accessibles en un dia tan especial, des de l'any 2012 realitzem aquest sorteig".
Sorteig Comparses al balcó 250
Un total de 405 persones han presentat les darreres setmanes la seva sol·licitud per entrar al sorteig. A més, entre les persones assistents avui al sorteig, també s'ha sortejat un passi doble per veure les comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva. Un passi que ha recaigut en Maria del Mar Gómez.

D'altra banda, una estona abans s'ha fet el lliurament de 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca. S'han entregat a persones majors de 65 anys, que han estat escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal. Enguany és la sisena vegada que l'Ajuntament convida les persones grans a gaudir de l'acte principal del Carnaval vilanoví, que se celebrarà el diumenge 3 de març.Passis Comparses gent gran
La regidora de Gent Gran, Blanca Albà, ha felicitat els assistents i els ha explicat que "molts heu viscut el Carnaval intensament des de baix, però la perspectiva des de dalt és diferent, i també volem que en gaudiu".

Sorteig Comparses al balcó urna

Sorteig Comparses al balcó urna

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració