Menú

La Fira de Novembre 2011 aconsegueix un 100% en la contractació d'estands

Comparteix:
03/11/2011 12:40

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, serà l'encarregat d'inaugurar l'edició d'enguany

A una setmana de la seva inauguració, les xifres de la Fira de Novembre 2011 no podrien ser millor. El nivell de contractació dels estands ha arribat al 100% i, fins i tot, s'ha hagut d'obrir una llista d'espera. Amb aquestes dades, la Fira de la nostra ciutat es consolida com un dels aparadors a l'aire lliure més gran de Catalunya.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, serà qui inaugurarà l'edició d'enguany de la mostra de Vilanova i la Geltrú. Serà el divendres 11 de novembre, a dos quarts de dotze del migdia, davant del monument a Francesc Macià, a la rambla de la Pau. Per Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, el fet d'inaugurar al capdavalll de la rambla 'ja indica que aquest any la Fira és diferent. Estem treballant per donar-li un nou potencial. Aquest any hem començat a introduir alguns canvis, fruit de les trobades amb els sectors implicats. Estem molt esperançats amb el futur de la Fira, de moment sembla que anirà bé, s'ha de continuar treballant.'

L'edició d'enguany presenta com a gran novetat la ubicació del certamen al llarg de la Rambla. Més de 65.500 metres quadrats de recinte firal amb més de 260 expositors conduiran els visitants de la mostra des de la plaça de les Neus fins al monument a Francesc Macià. Sense oblidar la plaça de la Vila, que en aquesta ocasió acollirà els representants dels establiments de l'associació Viu Comerç. D'altra banda, la Fira contindrà també moments per a tallers i activitats, com la tradicional Trobada de Puntaires, diumenge 13.

Durant els dies de la Fira s'han programat fins a 129 activitats diferents pensades per al gaudi de tota la família, i que es durant a terme al llarg del recinte firal i en els escenaris muntats per a l'ocasió, a banda dels diversos espais monogràfics firals.

Quant a l'estand institucional de l'Ajuntament, que estarà situat a la rambla de la Pau, té per objectiu esdevenir el marc de trobada perquè empreses i entitats presents a la Fira puguin exposar la seva activitat. Per Neus Lloveras la proposta municipal “ha volgut oferir un contingut diferenciat, oferir un petit auditori a les empreses per explicar el que fan”. S'organitzarà un horari per a les diferents intervencions, que el públic podrà seguir. Aquesta proposta compta amb la implicació d'entitats com l'Adeg, la Cambra de Comerç i l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf. 

Prèviament a la inauguració de la Fira de Novembre, el dijous 10 se celebraran unes jornades econòmiques per debatre i cercar idees per promoure l'economia.

L'alcaldessa de VNG també ha volgut posar de relleu l'esforç que enguany es farà per publicitar la Fira i el Festival del Xató i la Cuina d'Hivern en el territori que conforma l'Eix Diagonal. 

Afectacions del trànsit durant la Fira

Fira de Novembre 2010

Fira de Novembre 2010

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració