Menú

Cloenda de les activitats del projecte Compartim

Comparteix:
12/06/2013 14:17

Prop de 300 persones han participat al llarg del curs en tallers, xerrades i visites

Amb el lliurament d'una targeta record a totes les persones participants van finalitzar dimarts les activitats del curs del Compartim 2012-2013. Aquesta iniciativa promou la coneixença i relació entre pares i mares i la seva participació en la dinàmica escolar. L'objectiu és generar un espai de trobada on dia a dia es pretén posar l'accent en fer créixer l'hàbit de la relació, la conversa amable, l'intercanvi d'experiències i el respecte a la diferència.

Aquest projecte incorpora sessions setmanals i activitats puntuals obertes a totes les famílies com ara tallers, xerrades i visites a diversos espais de la ciutat. La participació en aquestes activitats ha comptat amb prop de tres-centes persones procedents de països com Alemanya, Algèria, Bolívia, Colòmbia, Filipines, Marroc, Mèxic, Moldàvia, República Dominicana, Romania, Rússia i Catalunya. Les escoles que han participat enguany han estat l'Aragai, l'Arjau, Canigó, Ginesta, Pasífae, Pompeu Fabra i Sant Jordi. 

Cloenda curs Compartim 1 Acte de cloenda als jardins del Molí de Mar

L'acte es va dur a terme als jardins del Molí de Mar, i va comptar amb la presència del regidor de Convivència i Equitat, Francesc Xavier Sànchez Vera. El regidor va destacar la continuïtat del projecte al llarg del temps, així com també la implicació de les escoles que estan treballant per la millora de la convivència i la cohesió social eliminant prejudicis a partir del coneixement mutu. Sánchez va agrair l'esforç i la il•lusió que han posat dia rere dia totes les persones participants per a fer-ho possible: alumnat, equip directiu, professorat i AMPAs.

Aquesta activitat va començar amb una visita guiada al Museu del Mar i va continuar al Molí de Mar amb un esmorzar i una actuació de Xavier Lozano, músic que utilitza objectes quotidians com a instruments, oferta per ACTUA, sccl, empresa vinculada al projecte.

Cloenda curs Compartim 2

Cloenda curs Compartim 2

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Convivència
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració