Menú

Es presenta la carta de colors per al Nucli Antic, la Geltrú i l'Eixample central

Comparteix:
21/12/2011 14:41

En la darrera reunió del Consell Assessor del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic també es tracta el Pla de Catàleg

Aquest dimarts es va reunir el Consell Assessor del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic. Durant la trobada es va presentar la carta de colors per al barri de la Geltrú, el Nucli Antic i l'Eixample central, un treball elaborat per l'equip de Joan Casadevall. Aquesta carta, a més a més de determinar els colors de les façanes d'aquesta zona de la ciutat, també en considera quins han de ser els acabats i els materials que cal utilitzar.

A banda de la carta de colors, també es va presentar al Consell Assessor del PINA el Pla de Catàleg, elaborat per l'equip de Josep M. Pujol. Aquest Pla inclou, a més a més d'edificis i altres construccions, entorns naturals importants i àmbits urbans interessants, amb conjunts d'edificis.

Aquest document es troba ja en la seva darrera fase de treball. A partir d'aquí es posarà a exposició pública perquè tothom que ho desitgi pugui fer les seves aportacions. És previst que el procés es clogui durant la segona meitat de l'any vinent.

I un tercer tema que es va posar en coneixement del Consell Assessor va ser la nova senyalització específica per al Nucli Antic, que s'instal·larà al barri a partir d'aquest gener. Aquests senyals verticals es col·locaran en llocs estratègics del Nucli Antic i contindran cada un d'ells 5 rètols diferents d'indrets singulars del barri. Aquesta senyalització està identificada com a Nucli Antic i en conté elements diferenciadors de la resta de senyalitzacions verticals de la ciutat.

Carrer de Sant Pere, al Nucli Antic

Carrer de Sant Pere, al Nucli Antic

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració