Menú

L'Ajuntament, la Diputació i la Generalitat fan una aposta conjunta pel patrimoni de la ciutat

Comparteix:
11/07/2017 10:22

La reunió, convocada per l'Ajuntament de Vilanova, es va fer amb l'objectiu d'impulsar el Pla Estratègic de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

La tercera tinenta d'Alcaldia i regidora Cultura, Teresa Llorens es va reunir dimecres a Vilanova amb Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; i amb la direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, representada per Magda Gassó, cap del servei de Museus i Protecció de Béns Mobles.

A la reunió es va posar sobre la taula la necessitat de treballar en un projecte que lligui tot el patrimoni de la ciutat. Les tres institucions es van comprometre a treballar en un pla estratègic sobre el patrimoni vilanoví, i a treballar conjuntament per definir un Pla estratègic de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. En aquest sentit, l'Ajuntament sol·licitarà que en el Pla de Museus que està redactant la Generalitat, el Museu Balaguer sigui declarat d'Interès Nacional.
Visita Puigcorbé detall
La reunió també va servir per donar a conèixer alguns dels equipaments patrimonials de la ciutat. Els assistents van visitar el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala, i l'Espai Far, inaugurat fa un any.

Visita Puigcorbé

Visita Puigcorbé

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració