Menú

El Govern invertirà 320.000 euros per potenciar el centre de creació de circ La Vela de VNG

Comparteix:
27/08/2008 10:26

La concessió d'aquesta subvenció es durà a terme mitjançant la signatura d'un conveni

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha concedit una subvenció de 320.000 euros a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per potenciar el projecte La Vela, Centre de creació i residència per a companyies de circ i de creació per a artistes.

La concessió d'aquesta subvenció es durà a terme mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El conveni entre les dues administracions preveu oferir a la població de Vilanova i la Geltrú i Catalunya una programació d'espectacles de circ produïts a l'espai de La Vela durant el 2008, i donar suport a les activitats del Circ de Nadal, del Festivalet de Primavera, del Festival de Tardor i del Festival Trapezi/Vilanova.

Així mateix, el conveni inclou la participació en la xarxa d'equipaments i de difusió de circ a nivell nacional i internacional per potenciar els artistes catalans a fora i la coordinació del treball de La Vela en els àmbits de creació, producció i exhibició amb el Centre d'Arts Escèniques de Reus i el Festival Trapezi de Reus.

La subvenció al centre La Vela és una de les mesures previstes en el Pla Integral del Circ, fruit del consens entre el Govern i el sector. Aquest Pla, que preveu una inversió de 2,4 milions d'euros per al 2008, aborda des de diverses vessants la millora i l'impuls del sector del circ i proposa les polítiques a seguir perquè la formació, la creació, la difusió, la producció i la projecció internacional del circ es puguin desenvolupar en condicions adequades.

Circ La Vela

Circ La Vela

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració