Menú

El Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de VNG donarà feina a 18 persones

Comparteix:
01/08/2008 13:48

Tres d'elles faran un porta a porta informant de com combatre al mosquit tigre

Aquest any, un total de 18 persones es beneficiaran del Pla Ocupacional 2008 de l'Ajuntament de VNG, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de persones amb dificultat per trobar feina, en situació d'atur de llarga durada i dones i homes majors de 45, entre altres. En total, es van fer 77 entrevistes.

Com a principal novetat, en l'edició d'aquest any tres de les persones contractades seran les responsables de portar a terme la realització de la campanya informativa sobre el mosquit tigre. A través del porta a porta, explicaran de forma pràctica les millors maneres per combatre la presència i la picada d'aquest insecte. Aquesta campanya està previst que comenci el 7 d'agost.

Les altres quinze persones contractades realitzaran tasques de suport a consergeries d'esports, neteja i manteniment de la ciutat.

Totes les persones contractades rebran formació en matèria de prevenció de riscos laborals. I, en aquest cas, per desenvolupar el treball de la campanya el mosquit tigre rebran una formació especifica. Els contractes tenen una durada de tres mesos.

La selecció del personal s'ha portat a terme amb representants de les regidories de Serveis Socials, Salut, la Unitat de Serveis Municipals, Esports, Recursos Humans i els Sindicats CCOO i UGT.

Cal destacar que l'Ajuntament de VNG és dels pocs que fa plans d'ocupació i plans de col·laboració social a la vegada.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració