Menú

Èxit rotund del taller motriu al CDIAP

Comparteix:
27/02/2014 11:15

El taller pràctic amb nadons per estimulació motriu va ser un èxit de participació, amb 24 infants de 0 a 8 mesos i els seus acompanyants. El dia 7 se celebra els d’infants fins a 18 mesos

L'estimulació motriu en els nadons en el primer any de vida és essencial. I així ho entenen i ho treballen els professionals que treballen al CDIAP Garraf, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf. per això el passat divendres van organitzar la xerrada "Taller pràctic amb nadons. Estimulació motriu en l'etapa de 0 a 12 mesos". Anava dirigida a famílies amb nadons entre els 0 i els 7 mesos, i es van acomplir les expectatives d'aforament amb un total de 30 assistents adults i 24 nadons.

El taller es va fer a la sala d'activitats del centre cívic La Geltrú, adequant-lo amb màrfegues i material de motricitat, i va incloure una explicació teòrica a càrrec d'Arantxa Martínez, i una sessió pràctica amb el suport de Maria Tobajas, totes dues fisioterapeutes del CDIAP Garraf.
Les especialistes van assessorar sobre l'estimulació del nadó durant el primer any de vida pel que fa a l'aprenentatge motor, pautes posturals, mesures de prevenció postural, la importància del joc, i idees i consells d'exercicis pràctics per afavorir el bon desenvolupament motriu a través del joc amb el nadó. També es va aconsellar sobre el mobiliari infantil i les joguines en funció de l'edat del nadó.

Les famílies assistents van valorar molt positivament l'espai, les professionals i el contingut de la sessió.

La propera xerrada prevista és el "Taller pràctic amb nadons. Estimulació motriu fins als 18 mesos". Es realitzarà divendres 7 de març a les 9.30 a les dependències del CDIAP Garraf2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1B. En aquest cas va dirigida a famílies amb nadons de 8 a 18 mesos, i les inscripcions ja són plenes, tot i que els interessats es poden apuntar a la llista d'espera a través del telèfon 93-815.64.43 o el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat.

Taller nadons CDIAP

Taller nadons CDIAP

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració