Menú

62 obres conformen l'exposició 'L'aigua - l'or blau'

Comparteix:
20/03/2009 14:30

Concursen a la tercera edició de l'Artiterra. La mostra s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març

Un total de 62 obres de joves artistes vilanovins relacionades amb l'aigua estan exposades fins dimecres 1 d'abril a l'EMAID (Escolar Municipal d'Art i Disseny) de Vilanova i la Geltrú. Els treballs participen en el III Concurs Artiterra, enguany amb el lema L'aigua - l'or blau.

El visitants de l'exposició podran votar per l'obra que prefereixin en una urna. Aquesta aportació popular contribuirà en el veredicte final del jurat, que es constituirà amb persones del món de l'art, la cultura i el medi ambient. L'obra guanyadora es donarà a conèixer l'1 d'abril a les 12 h i es reproduirà en un mural per al CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental).

L'horari de l'exposició a l'EMAID és de dilluns a divendres, els matins de 8 a 14.30 h, i les tardes de dimarts a dijous de 17 a 20 h. L'objectiu de l'Artiterra és promoure la creació d'obres plàstiques de missatge i simbolisme ambiental realitzades per joves artistes estudiants de la ciutat. El concurs l'organitza el CRIA i el Programa Agenda 21 Escolar, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i compta amb la col·laboració en aquesta edició de la Companyia d'Aigües, l'EMAID i l'Agència Catalana de l'Aigua. 

L'exposició s'emmarca dins dels actes de celebració del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) a Vilanova i la Geltrú. Precisament per commemorar aquesta diada demà dissabte a les 12.30 h tindrà lloc a la plaça de la Vila un espectacle de màgia apte per a tots els públics. Així mateix, un estand informatiu oferirà consells sobre com reduir el consum d'aigua. 


Notícia relacionada

Exposició Artiterra

Exposició Artiterra

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració