Menú

El Servei d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de VNG convoca concursos de dibuix i fotografia

Comparteix:
15/11/2011 10:57

Estan adreçats als alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del Servei d'Educació Ambiental de la regidoria de Medi Ambient, ha obert la convocatòria de participació a dos concursos, un de dibuix i un altre de fotografia, adreçats a infants i joves de la ciutat.

El concurs de dibuix està adreçat als alumnes dels centres educatius de primària, amb l'objectiu de poder triar el dibuix que serà la Portada del Manual de Compra Verda de la Ciutat.

La segona proposta és el 1r Concurs de fotografia digital: el nostre entorn, adreçat als alumnes d'Educació Secundària Obligatòria. En aquest cas es premiaran les 25 millors fotografies de temàtica ambiental a l'entorn de la ciutat, amb les quals es confeccionarà el Calendari de Medi Ambient 2012. 
Concurs fotografia
El Servei d'Educació Ambiental ha fet arribar a totes les escoles i instituts les bases dels dos concursos, als quals hi ha temps per presentar-s'hi fins el 24 de novembre. Les bases completes es poden consultar al web de l'ajuntament www.vilanova.cat/html/tema/medi_ambient/concursos.html , i en cas de dubte es poden fer arribar correus electrònics a l'adreça educacioambiental@vilanova.cat

Concurs dibuix

Concurs dibuix

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració