Menú

Setmana de la dona a les biblioteques municipals de VNG

Comparteix:
05/03/2013 14:53

Les biblioteques commemoren aquesta data amb la presentació del darrer còmic de Sandra Uve, 'Hora Zulú', i amb tot un seguit de notícies als seus blogs

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, durant aquesta setmana les biblioteques municipals de la ciutat ofereixen una presentació de llibre i es publicaran diverses notícies als blogs de les biblioteques sobre figures femenines destacades en el món de les arts i la cultura.

Dimecres 6 març, a les 19 h, la biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà la presentació del còmic Hora Zulú de Sandra Uve. "Anys 70, Alfa, Bravo i Charlie són tres nens que estiuegen junts en un càmping. Aquest lloc serà testimoni dels seus primers passos, d'excursions en bicicleta i d'aventures explorant allò desconegut. Però al llarg dels anys, Alfa començarà a sofrir un canvi que determinarà la resta de les seves vides. Podem canviar els nostres destins?".

La barcelonina Sandra Uve, llicenciada en Belles Arts, és una gran comunicadora que ha participat en programes relacionats amb el còmic, cinema, noves tendències femenines, sexe i literatura. El llibre és fruit de l'autoedició mitjançant Verkami, plataforma crowdfunding per a projectes creatius.

Coincidint amb aquesta presentació també es presentarà l'actualització de la guia de lectura Dones de còmic i es mostrarà una selecció del fons al voltant d'aquest tema.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell completa aquesta activitat en femení amb diferents notícies que apareixeran al BiblioBlog – Una mar de lletres al llarg de la setmana seguint el següent calendari: 

- Dimarts 5 de març: Dones que canten... 
- Dimecres 6 de març: Louisa May Alcott (125 anys de la seva mort) 
- Dijous 7 de març: L'art del ganxet de la mà de Joana Vasconcelos 
- Divendres 8 de març: Isabel Coixet a l'Espai de cinema

Per la seva banda la biblioteca Joan Oliva el divendres 8 de març publicarà al seu blog (BiblioBlog - Fora del prestatge) la notícia Dones escriptores de Gènere negre del S. XXI, on es presentaran les principals autores de novel·la negra que publiquen durant aquest segle.
Sandra Uve

Sandra Uve

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració