Menú

Sessió informativa amb les entitats d'educació en el lleure que organitzin activitats per a infants i adolescents aquest estiu

Comparteix:
25/02/2019 12:14

La trobada servirà per donar-los a conèixer els requisits necessaris per dur a terme les activitats, així com orientació en temes de tràmits i de programació

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha convocat pel dia 7 de març a les 17.30 hores, a les entitats, centres d'esplai, clubs esportius, fundacions, associacions sense ànim de lucre i centres d'ensenyament reglats amb fons públics i les seves AFA, que estiguin interessades a organitzar activitats per a infants i joves aquest estiu.

Entre d'altres, durant la trobada els assistents rebran informació de primera mà sobre les titulacions que han d'acreditar l'equip de monitors/es, les mesures sanitàries i de seguretat, el projecte educatiu de l'activitat d'educació en el lleure, la documentació requerida per realitzar el tràmit, així com el procés per poder incloure l'activitat a la guia d'estiu que cada any edita l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, també es farà incís en la manera de facilitar els tràmits a les famílies que necessitin demanar subvencions i, sobretot, com programar les activitats per tal que aquestes siguin el màxim d'inclusives per a infants i adolescents amb diversitat funcional.

Un dels objectius de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és la millora de la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania. És en aquest sentit que, tal com ha explicat el Regidor d'Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Medina "Les activitats d'educació en el lleure, en particular les que es realitzen durant l'estiu, contribueixen notablement en el creixement dels nostres infants i joves, ja que possibiliten nous vincles socials, noves habilitats, estimulen la seva creativitat i fomenten la seva autonomia personal, l'autoconeixement i l'autoestima. A més, també són un element de millora de la conciliació de la vida familiar i laboral durant aquesta època de l'any".

La sessió informativa es farà el dia 7 de març a les 17.30 hores a l'Aula de formació, del carrer de la Rasa d'en Miquelet, número 16. Les persones interessades tenen a la seva disposició una adreça electrònica infància@vilanova.cat i un número de telèfon 93 814 00 00 Extensions 3034 i 3035 per tal de resoldre dubtes.

Activitats lleure estiu

Activitats lleure estiu

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració