Menú

L'IMET posa en marxa dos nous tallers d'ocupació adreçats a persones aturades

Comparteix:
05/03/2009 10:42

Els tallers, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, suposen la creació de 29 llocs de treball, per un període d'un any

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) ha iniciat recentment dos nous tallers d'ocupació. Els tallers s'emmarquen en el context de la lluita contra l'atur i dins les polítiques actives posades en marxa per part de l'ens municipal, amb l'objectiu de donar suport a les persones aturades de la comarca del Garraf.

Aquests dos tallers, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, suposen la creació de 29 llocs de treball per un període màxim d'un any. El participants del taller TO Garraf Actiu realitzaran durant aquest temps treballs forestals en el municipi de Canyelles, així com feines de manteniment i arranjaments d'obra a les escoles públiques de Vilanova i la Geltrú. Els integrants del segon dels tallers, el TO Fes-te un lloc! s'encarregaran de la restauració dels serveis del mateix IMET.

El programa Tallers d'Ocupació proporciona una formació teòrica i pràctica en l'ofici, però també proporciona una formació complementària en competències més transversals com ara la informàtica, la llengua catalana, la prevenció de riscos laborals o les tècniques de recerca de feina, entre d'altres. L'objectiu final és que, un cop acabat el taller, les persones participants hagin pogut desenvolupar unes capacitats, actituds i habilitats que els facilitin la seva continuïtat en el mercat laboral.

Tallers d`Ocupació

Tallers d`Ocupació

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració