Menú

Nou centres escolars participen a la mostra d’objectes reciclats amb 150 propostes

Comparteix:
14/05/2018 11:30

El dia 5 de juny, dia Mundial de Medi Ambient, es lliuraran els premis que reconeixeran la sostenibilitat, la funcionalitat i la creativitat

 Nou escoles i instituts de Vilanova i la Geltrú han participat en la mostra d'objectes reciclats, dins del projecte Agenda 21 escolar. Les 150 obres realitzades es poden veure aquests dies a La Sala.

El dia 5 de juny, Dia Mundial del medi Ambient, es farà el lliurament de premis, que reconeixeran diferents aspectes dels objectes elaborats per l'alumnat vilanoví:

Mostra objectes reciclats 1PREMIS a la SOSTENIBILITAT (1r i 2n premi): concedit a les obres que millor recullin els valors ambientals de minimització i reducció i reutilització de residus, d'estalvi d'aigua i d'energia i de protecció del Medi Ambient.

PREMIS a la FUNCIONALITAT (1r i 2n premi): concedit a les obres amb la idea que a més d'allargar la vida d'un residu potencial, li donen una altra utilitat i funcionalitat en el dia a dia.

PREMIS a la CREATIVITAT: concedit a les obres amb les idees més originals, on la imaginació ha estat més present, tant en el disseny com en la seva elaboració.

A més d'aquests reconeixements també tindran premi l'objecte més votat i l'obra o conjunt d'obres que s'hagin elaborat en equip seguint un procés democràtic de decisió i reflexió i de respecte cap a l'entorn i els companys, reconeixent així el treball en equip.


Mostra objectes reciclats 2Els centres educatius que han participat en la mostra d'objectes reciclats són el col·legi Santa Teresa de Jesús, l'escola Pia Vilanova, el col·legi Divina Providència, l'Institut Lluch u Rafecas, l'escola El Margalló, l'escola L'Arjau, l'escola El Cim, l'escola Ginesta i l'institut Joaquim Mir.

L'Agenda 21 Escolar és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l'ambiciós projecte planetari d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat. Suposa un compromís de la comunitat educativa i un pla d'acció a favor de la millora ambiental i social del centre educatiu i el seu entorn. Els seus objectius bàsics són la millora ambiental de l'entorn escolar, la innovació i qualitat educativa, i la participació en la comunitat local.

Mostra objectes reciclats 3

Mostra objectes reciclats 3

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració