Menú

VNG s'uneix a l'Hora del Planeta

Comparteix:
27/03/2009 10:14

Ciutats de tot el món faran una apagada de llums dissabte contra el canvi climàtic

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'adhereix a la iniciativa "l'Hora del Planeta", impulsada per l'organització ecologista WWF. La proposta convida tothom a apagar les llums aquest dissabte, 28 de març, durant una hora, entre les 20.30 i les 21.30 h. Aquest acte simbòlic vol recordar la necessitat de prendre mesures per lluitar contra el canvi climàtic.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, anima els vilanovins i vilanovines "a participar en l'apagada de dissabte. Aquesta iniciativa ens permet aportar un granet de sorra a la preservació del nostre planeta". A Vilanova i la Geltrú, la façana de la Casa de la Vila quedarà a les fosques i es reduirà al 50% la il·luminació de la plaça de la Vila, de manera que es pugui garantir la seguretat dels vianants.

Segons l'entitat WWF, fins ara més de 2.400 ciutats de tot el món s'han compromès a interrompre l'enllumenat dels seus edificis més emblemàtics. L'Hora del Planeta pretén involucrar els governs, ciutadans i empreses en una acció conjunta per cridar l'atenció sobre els efectes de l'escalfament global, així com reclamar que s'actuï per disminuir les emissions de CO2.

Façana de l`Ajuntament

Façana de l`Ajuntament

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració