Menú

VNG vol liderar al Garraf la compra i contractació responsable

Comparteix:
20/02/2013 15:09

Una jornada convida a les administracions públiques a conèixer i dur a terme pràctiques socialment responsables

El centre cívic La Geltrú acollirà divendres una jornada dedicada a la compra i la contractació pública responsable. L'acte està adreçat als responsables tècnics i polítics de les administracions i empreses públiques, amb l'objectiu de compartir, conscienciar i donar informació i eines per a integrar la compra i la contractació pública responsable en les seves organitzacions.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha volgut destacar aquesta iniciativa, per avançar "en la construcció d'una administració pública més transparent i socialment responsable". Lloveras ha mostrat la voluntat "de liderar a la comarca la incorporació de clàusules de compra responsable a les administracions públiques". L'alcaldessa ha recordat que fa uns mesos que es va posar en marxa a l'Ajuntament una unitat que treballa per incorporar l'RSC a nivell municipal.

La jornada començarà amb la ponència El perquè d'una compra i contractació pública responsable, a càrrec de Teresa Pitarch, directora de l'Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya. Isabel Elías, professora de dret ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona, farà Una aproximació al marc legislatiu i Begoña Planas, responsable del projecte compra pública ètica de Setem Catalunya, explicarà Bones pràctiques a nivell europeu. La jornada acabarà amb Vicenç Estanyol, advocat de l'Ajuntament de Girona, que explicarà Una experiència propera: el cas de Girona. Finalment, a dos quarts d'una, s'obrirà un torn de paraules i un espai de debat i intercanvi abans d'oferir les conclusions.

La jornada està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i SETEM Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf. L'organització ha convidat a assistir a la jornada als ajuntaments comarcals, de l'Eix Diagonal i del Vendrell, a les empreses públiques del Garraf i a les empreses que actualment gestionen serveis públics a la ciutat.

La inscripció a la jornada és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a través del correu electrònic a l'adreça rsc@vilanova.cat

Jornada RSC

Jornada RSC

Consulta totes les notícies relacionades amb:

L'Ajuntament
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració