Menú

La Generalitat de Catalunya obre una convocatòria extraordinària per demanar ajuts per rehabilitar habitatges

Comparteix:
24/03/2009 14:56

Poden presentar una nova sol·licitud de subvencions aquelles que es van demanar en la convocatòria del 2008 i no van ser ateses

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya destinarà fins a 17,7 milions d'euros en una nova convocatòria extraordinària d'ajuts per a la rehabilitació d'habitatges. S'hi podran acollir aquelles persones que en la convocatòria de 2008 van presentar sol·licitud d'ajut però se'ls va desestimar per manca de disponibilitat pressupostària.

Les subvencions estan destinades a les comunitats de propietaris, als titulars d'edificis d'habitatges d'ús residencial per a la rehabilitació d'elements comuns i als titulars d'habitatges per a la rehabilitació d'interiors. Els destinataris dels ajuts d'aquesta convocatòria extraordinària s'han de comprometre a iniciar les obres abans del dia 1 d'octubre de 2009.

Amb aquesta nova convocatòria, la Generalitat de Catalunya preveu poder rehabilitar fins a 9.500 habitatges més dels previstos en un inici.

La inversió d'aquests 17,7 milions d'euros prové de l'Acord de la Conferència Sectorial d'Habitatge, celebrada el dia 11 de febrer d'enguany a Sevilla, sobre l'assignació territorial del fons de l'Estat per a actuacions de rehabilitació, provinents del Plan E, el pla estatal d'estímul de l'economia i l'ocupació.

El termini de presentació de la nova sol·licitud d'ajut es tanca el proper dia 3 d'abril, i es pot realitzar a l'Oficina Local de l'Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (carrer de Josep Llanza, 1-7) o també al Consell Comarcal del Garraf (plaça de Beatriu de Claramunt, 5-8 bxs).

pis

pis

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme i habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració