Menú

Portes obertes a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de VNG

Comparteix:
17/03/2009 12:34

L'Escola, que imparteix un total de set ensenyaments, iniciarà les jornades de portes obertes el proper dissabte 21 de març

L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de VNG (EPSEVG) de la Universitat Politècnica de Catalunya ha organitzat pels mesos de març, abril, maig i juny, una sèrie de jornades de portes obertes destinades a l'alumnat dels centres de secundària i dels cicles formatius.

La primera d'aquestes jornades serà el proper dissabte, 21 de març, de les 11 a les 13 hores. Durant aquestes dues hores, els assistents coneixeran, mitjançant l'equip directiu de l'EPSEVG, l'oferta acadèmica de l'Escola, les sortides professionals i els serveis i les instal·lacions.

La resta de jornades de portes obertes es celebraran el dimecres 22 d'abril, dijous 28 de maig, dilluns 15 de juny i dimarts 16 de juny, totes elles amb horari de les 11 a les 18 hores. 

Actualment, l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria imparteix sis ensenyaments de primer cicle d'Enginyeria i un de segon. Aquestes titulacions són Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió; Enginyeria Tècnica de Telecomunicació, especialitat sistemes electrònics; Enginyeria Tècnica industrial, especialitat mecànica; Enginyeria Tècnica industrial, especialitat electricitat; Enginyeria Tècnica industrial, especialitat electrònica industrial; Enginyeria Tècnica industrial, especialitat química industrial; i el segon cicle d'Enginyeria en automàtica i electrònica industrial. 

Més informació

UPC

UPC

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració