Menú

Més de 300 persones van participar en els concursos de la Nit dels Museus

Comparteix:
13/06/2018 15:19

Èxit de participació en els concursos per infants, per adults i de fotografies a Instagram

 Prop de 200 persones van participar en el concurs de fotografies a Instagram de la Nit dels Museus 2018 a Vilanova i la Geltrú. El primer premi ha estat per @raquelacoll, el segon per @chasinginstants, el tercer per @molluria i el premi a la millor col·lecció per @juanjovig.
Instagram Nits dels Museus 1
El concurs infantil "Descobreix els secrets de la Nit dels Museus" ha estat el que ha experimentat un major creixement de participació respecte el 2017. Els premis han estat per Ferran Ariza, Lucia Nolasco, Carla Hernàndez, Júlia Ferrer, Anna Cano, Júlia Ferrer, Irene Melgarejo, David Garcia, Emma Aguado, Martí Aparicio i Judith González.
Instagram Nits dels Museus 2
En el concurs general, adreçat a tots els públics, els premis han estat per Carlos Cantos, Cristina Camps, Arnau Domingo, Antoni Chércoles, Manel Cano, Martí Taboada, Pau Sánchez,  Anna Amell i Marta Carbonell.

Els obsequis per a tots els premiats han estat possibles gràcies a la col·laboració del Festival Vida, Viu Comerç, l'Estació Nàutica, Cota Zero, Juanitas Vilanova Beach Sports Festival, Arc Gestió Cultural, l'Auditori Eduard Toldrà, el Cicle Gaudí, l'Scaparium Vilanova Room Scape, el Pitch & Putt Portal del Roc, el Frankfurt Geniessen, l'Smöoy, i el Gremi d'Hosteleria de Vilanova i la Geltrú.

La Nit dels Museus es va dur a terme a Vilanova i la Geltrú el dissabte 19 de maig. Més de 13 mil persones van participar en aquesta proposta cultural que se celebra anul·lament amb motiu del Dia Internacional dels Museus.
Instagram Nits dels Museus 3
La Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, l'Espai Far, el Centre d'Art Contemporani LA SALA, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, van obrir les seves portes de nit oferint, a més, un programa d'activitats ric i variat.

Instagram Nits dels Museus 4

Instagram Nits dels Museus 4

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració