Menú

L'Ajuntament de VNG demana una actuació urgent al km. 14 de la C-15

Comparteix:
05/07/2012 8:37

Neus Lloveras ha expressat la seva preocupació al conseller de Territori i Sostenibilitat

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha escrit aquesta setmana al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per demanar una intervenció urgent en el punt de la C-15 on s'han produït dos accidents mortals en l'últim mes. Neus Lloveras, que ha expressat el seu condol a la família i els amics del vilanoví que va morir divendres en aquell punt de la carretera, manifesta en la carta al conseller la "preocupació profunda" del govern municipal per la sinistralitat en aquell indret de l'Eix Diagonal.

L'alcaldessa ha afirmat que "la C-15 és una infraestructura boníssima per al nostre territori i així es valora des del govern de Vilanova i la Geltrú", però que cal que s'actuï de manera ràpida en el punt a l'alçada de Vilafranca del Penedès, on s'està demostrant que es presta a la confusió dels conductors, malgrat estigui indicat el canvi de dos a un carril per sentit.

El govern de la ciutat ja va demanar als organismes competents, després de l'accident de l'1 de juny, que es revisés la senyalització en el quilòmetre 14 de la via. "Ara ho hem tornat a fer amb una carta urgent al conseller Recoder –ha explicat l'alcaldessa-. Tot i que hi ha un expedient obert, veiem necessària una intervenció immediata".

C-15

C-15

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració