Menú

El President Pasqual Maragall visita Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
11/03/2009 14:32

L'excap del govern català fa un recorregut pel nucli antic i l'Eixample de Mar

L'expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall ha visitat aquest migdia Vilanova i la Geltrú per tal de conèixer algunes de les obres que recentment s'hi han realitzat.

Pasqual Maragall, que ha estat rebut pels regidors i regidores del consistori vilanoví, ha signat el llibre d'honor i ha estat obsequiat amb un llibre de la ciutat. Posteriorment, ha iniciat un recorregut per diversos sectors de la ciutat acompanyat de l'alcalde de VNG Joan Ignasi Elena, els tinents d'alcalde Iolanda Sánchez i Tomàs Álvaro, així com d'altres regidors i regidores.

La comitiva ha visitat el sector del nucli antic, amb especial atenció al Centre d'Art Contemporani La Sala on l'expresident ha conegut quin ha estat el procés de recuperació d'aquest espai, així com de la resta d'accions i projectes que s'han de realitzar dins del Pla Integral del Nucli Antic. La visita ha continuat a l'Eixample de Mar i al passeig Marítim.

Pasqual Maragall va ser president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2003 i 2006. Durant aquest període, el seu govern va ser l'impulsor de la Llei de Barris, que va facilitar el desenvolupament de projectes al nucli antic de la ciutat.

Les imatges de la visita

Pasqual Maragall

Pasqual Maragall
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració