Menú

La programació escènica i plàstica de tardor-hivern dóna el protagonisme al treball de creació vilanoví

Comparteix:
13/09/2018 15:14

La regidora de Cultura proposa la creació d'un plenari de la cultura a la ciutat

La proposta cultural de l'Auditori Eduard Toldrà, el Teatre Principal i el Centre d'Art Contemporani La Sala al llarg dels pròxims mesos "posa de relleu la centralitat que té el treball amb els creadors de la ciutat". La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha explicat aquest matí en la presentació de la nova temporada la importància de "buscar els ponts necessaris des del taller cap a l'escena" per tal que els projectes de creació que existeixen a la ciutat arribin al públic.

Moya, a més, ha llançat una proposta per la creació d'un "plenari de la cultura de la ciutat, per treballar conjuntament, per construir, per debatre". La proposta ha estat ben rebuda per part de diferents artistes i creadors, presents a la presentació de la programació de tardor hivern.


Presentació teatre, regidoraDes d'aquest mes i fins al gener, els equipaments culturals de la ciutat acolliran una seixantena de propostes artístiques, que inclouen teatre, música, cinema, dansa, circ i exposicions.

Les propostes més mediàtiques són "Èdip", amb Julio Manrique, i un concert del quartet Mèlt. El gruix de la proposta però és d'àmbit local i inclou la pianista Laura Farré, l'escultor Josep Massana, el festival de disseny Blanc, l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID), el grup Pares, l'Associació Musical Eduard Toldrà i la Camerata, la Banda Mestre Montserrat, l'associació de pessebristes, el Cor Isquione, la Companyia Saltimbanqui i l'actriu Marta Borràs, entre d'altres.

Destaquen en la nova temporada algunes novetats com la incorporació dels espectacles familiars de la Xarxa al Teatre Principal, i el reforç de la programació de cinema, gràcies a la incorporació d'un nou equip de projecció, fruit de la inversió realitzada després d'una proposta dels pressupostos participatius 2017.

A més, aquesta temporada, la presentació al públic de la programació estrenarà format. Es farà a La Sala, el divendres 21 de setembre, i cal reservar plaça anticipadament. Més informació AQUÍ

La venda de localitats i abonaments s'obrirà el dia 22 de setembre. Una altra novetat d'aquesta temporada és el canvi d'horari dels espectacles i concerts dels divendres i dissabtes que seran a les 20.30 h en comptes de a les 21 h.

Consulta la programació AQUÍ

Presentació teatre, general

Presentació teatre, general

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració