Menú

Xerrada per preparar l'arribada del nadó

Comparteix:
12/11/2013 13:35

'Preparem l'arribada del nadó' és el títol de la xerrada que ha organitzat per dijous que ve el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf

El CDIAP del Garraf, amb la col·laboració del Programa d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) del Servei d'Atenció Primària Alt Penedès-Garraf, ha organitzat una xerrada per ajudar les embarassades a preparar l'arribada del nadó.

La sessió es farà dijous 21 de novembre a les 9.30 del matí a les instal·lacions del CDIAP Garraf2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1b de Vilanova, i anirà a càrrec d'Arantxa Martínez, fisioterapeuta del mateix CDIAP.
L'assistència és gratuïta i encara hi ha places disponibles. Per tal de preveure l'aforament, cal inscripció prèvia a través del telèfon 93.815.64.43, o del correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat

La xerrada informativa "Preparem l'arribada del nadó" pretén resoldre els típics dubtes que sorgeixen quan una dona ha de ser mare per primera vegada. És una xerrada dirigida exclusivament a dones embarassades, preferiblement a partir de la setmana 30 d'embaràs, i que servirà per orientar les futures mares en aspectes que cal tenir en compte abans i després de l'arribada del nadó, dels avantatges i desavantatges dels diferents tipus de cotxets i ganduletes, i del mobiliari infantil. S'informarà sobre la importància de l'estimulació del nadó durant els primers mesos de vida a través de les joguines per afavorir el seu correcte desenvolupament. També s'aclariran aquells dubtes que vagin sorgint en relació a altres aspectes bàsics de la criança.

xerrada embarassades

xerrada embarassades

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració