Menú

Pròxima edició del Mercat de 2a mà i d'intercanvi, el 3 de juny

Comparteix:
08/05/2018 11:31

Obertes les inscripcions on-line

 El diumenge 3 de juny se celebrarà la XXII edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi a la rambla de Sant Jordi. Avui, 8 de maig, s'han obert les inscripcions on-line per participar al Mercat. El tràmit a través d'Internet es pot realitzar en aquest enllaç: http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17740

Inscripcions mercat de 2a mà 3A partir del dia 15 de maig també es podrà fer la inscripció de manera presencial, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) a la plaça de la Vila, 8. Per aquesta modalitat d'inscripció es reservarà el 10% del número total de taules. El termini finalitzarà, en ambdós casos, el 18 de maig.

En el moment de fer la inscripció cal adjuntar el comprovant de l'ingrés dels 10 € al compte indicat al formulari. L'organització del Mercat de 2a mà facilita a cada participant 1 taula i 1 cadira El número de taula assignat s'envia per correu electrònic la mateixa setmana de la celebració del mercat.


Inscripcions mercat de 2a mà 2El Mercat permet pagar el 25% de l'import amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú, la Turuta. Per poder fer el pagament en Turutes cal ser soci de l'associació ECOL3VNG i cal adjuntar el Taló Turutaire corresponent al pagament i el carnet de l'associació ECOL3VNG.

Més informació AQUÍ

Inscripcions mercat de 2a mà 1

Inscripcions mercat de 2a mà 1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració