Menú

Trobada sobre el projecte 'Cultura emprenedora a Primària'

Comparteix:
15/12/2010 20:10

L'acte ha estat un punt de trobada i intercanvi entre el món educatiu i l'empresarial. El professorat participant al projecte ha explicat les experiències que està portant a terme a les aules

El Molí de Mar ha estat l'escenari, aquesta tarda, d'una trobada sobre el projecte pioner 'Cultura emprenedora a primària', impulsat per l'IMET de l'Ajuntament VNG amb l'objectiu de donar a conèixer els valors de l'emprenedoria entre l'alumnat d'educació primària per tal que, en un futur, esdevinguin joves amb competència emprenedora.

L'acte ha estat un punt de trobada i intercanvi entre el món educatiu i el món empresarial, ja que s'ha comptat amb la presència dels docents participants i de representants del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, de l'ADEG i de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf, així com de la regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs.

En aquest sentit, els i les mestres assistents han compartit les experiències que estan portant a terme a les aules en l'àmbit del projecte així com la formació efectuada fins el moment en aquesta línia, és a dir, els cursos Aula emprenedora 1: emprendre a primària i Aula emprenedora 2: els valors i les competències d'emprendre.

La segona edició del projecte 'Cultura emprenedora a primària', que es va iniciar el passat mes de novembre, ha ampliat el nombre de centres educatius participants, de manera que a l'Escola Ginesta, Pasífae i Sant Jordi s'hi ha sumat l'Escola l'Arjau i Llebetx, agrupant així un total de 394 alumnes d'educació primària i 84 d'educació infantil.

L'acte s'ha tancat amb un berenar elaborat per l'alumnat del curs de Formació Ocupacional de Cuina per a Col·lectivitat de l'IMET. 

Descarrega't la foto

trobada cultura emprenendora

trobada cultura emprenendora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració