Menú

Cap de setmana amb activitats nocturnes al Museu Balaguer i a la Torre Blava

Comparteix:
08/08/2008 13:48

Les propostes són 'Nits de música i art al Museu Balaguer', 'Cava a la Blava' i 'Històries de la mar salada'

Continuen les propostes d'activitats d'estiu al Museu Víctor Balaguer amb les 'Nits de música i art al Museu Balaguer'. Es tracta d'una visita nocturna comentada al Museu i a la cúpula de l'edifici, un espai generalment tancat al públic. La visita finalitzarà amb un concert de música jazz al jardí i una copa de cava. Aquesta visita tindrà lloc avui divendres 8 d'agost, a les 22.30 h, i costa 5 euros.

'Cava a la Blava' és una de les propostes per visitar la Torre Blava a l'estiu. Es tracta d'una visita comentada a la instal·lació en que l'artista Josep Guinovart va recrear tot un univers marí en homenatge a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Aquesta activitat tindrà lloc demà dissabte 9 d'agost a les 20 h. El preu de l'entrada és de 3 euros.

Una altra de les propostes per visitar al Torre Blava és 'Històries de la mar salada' en la que el personatge d'un mariner explica les llegendes i històries relacionades amb la mar i que Guinovart va plasmar a les parets de la Torre. La visita finalitza amb una degustació de rom cremat. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 16 d'agost a les 20 h. Té un preu de 6 euros.

Per participar en aquestes activitats cal fer la reserva prèvia trucant al telèfon 938 154 202.

Foto torre de Ribes Roges

Foto torre de Ribes Roges

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració