Menú

Quim Lecina i el grup instrumental PerQuattroCelli actuen dissabte a La Sala

Comparteix:
24/03/2009 13:25

Es tracta de la segona proposta escènica que es fa en aquest equipament després de la representació de l'obra Guasavi

El Centre d'Art Contemporani La Sala acollirà aquest dissabte 28 de març, a les nou del vespre, l'espectacle Em dic Erik Satie, com tothom, interpretat per Quim Lecina i el grup instrumental PerQuattroCelli.

L'espectacle musical és gratuït i té una durada de dues hores. Es tracta de la segona proposta escènica que es fa en aquest equipament després de la representació, a principis de març, de l'obra Guasavi de la companyia Loco Brusca.

Quim Lecina, un dels històrics fundadors del Teatre Lliure (1976), actor, director i creador molt vinculat amb el món del jazz i de la música en general, presenta en aquesta ocasió un concert espectacle basat en la figura de l'excèntric i polèmic compositor francès Erik Satie.

Acompanyat del grup instrumental PerQuattroCelli format per quatre excel·lents violoncel·listes, Lecina apropa l'espectador a l'art i també a la personalitat del compositor francès a través del seu llegat musical i dels seus escrits.

Els temes musicals del programa, arranjats tots ells per a ser interpretats per aquesta formació musical, són Picadilly, Gymnopèdies, Tendrement, Gnossiennes, Música de Mobiliari, Je te veux, Grimaces i Diva de l'Empire. Els textos, del propi Satie, s'han extret de Memòries d'un amnèsic, de Quaderns d'un mamífer i d'altres escrits, tots ells d'una gran comicitat i ironia.

Es tracta d'un concert molt especial amb música i textos del propi Satie passats pel sedàs del cabaret parisenc per apropar el públic a l'esperit d'un artista que manifestava que "havia arribat massa jove al món, en un temps massa vell".

Quim Lecina

Quim Lecina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració