Menú

La segona edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi se celebrarà el 18 de desembre

Comparteix:
25/11/2011 7:59

A partir de dilluns ja es poden fer les inscripcions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i també a través del web municipal vilanova.cat

La plaça de les Casernes acollirà dissabte 18 de desembre, de 10 a 14h, la segona edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi. La iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la regidoria de Medi Ambient, pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s'hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc

Algunes de les moltes coses que tenen cabuda en aquest mercat són llibres, mobles, discs, dvd's, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics i aparells elèctrics, material esportiu, joguines, monedes, segells i altres productes col·leccionables, material de jardineria i compostatge, plantes, productes d'elaboració pròpia i d'altres.

En la primera edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi, celebrada el mes d'abril, hi van prendre part gent de totes les edats i l'afluència de visitants es val calcular a l'entorn de les 2.000 persones.

A partir del dilluns 28 de novembre i fins el 14 de desembre les persones interessades a participar podran fer la inscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web municipal www.vilanova.cat, on trobaran les bases i tota la informació necessària.

Mercat de segona mà i d`intercanvi

Mercat de segona mà i d`intercanvi

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració