Menú

Èxit de la tercera edició de la Nit del Turisme i el Comerç

Comparteix:
22/09/2014 19:37

Més d'un centenar de persones a l'acte conjunt per cloure la temporada d'estiu i reconèixer la tasca d’empreses i establiments

Més de 120 persones van ser presents ahir en la tercera edició de la Nit del Turisme i el Comerç que va servir per fer balanç de la temporada d'estiu i per reconèixer empreses i establiments del sector. La botiga Bossinets, l'empresa Caserco, La Daurada Beach-Club, Monbús i l'associació de Concessionaris del Mercat del Centre van rebre les diferents distincions de la nit en els àmbits d'Innovació, Trajectòria, Comunicació, Promoció de ciutat i menció especial.

Aquesta és una iniciativa conjunta del Gremi d'Hosteleria i Restauració, Viu Comerç, l'Estació Nàutica, l'associació de restauradors Menja't Vilanova, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès i el Garraf (ADEG) i l'Ajuntament de VNG. Al llarg de l'any aquestes entitats i institucions treballen plegades per marcar les línies principals en la promoció de Vilanova i la Geltrú i decidir accions conjuntes.

Nit del Turisme i el Comerç 4

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, va agrair i destacar la feina feta al llarg de tot l'any conjuntament, especialment per tal de decidir "a on i amb quins productes anem a vendre Vilanova i la Geltrú a l'exterior".

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va valorar també la feina que des de fa tres anys s'està duent a terme conjuntament amb els diferents gremis i associacions comercials i empresarials per planificar les accions de promoció de ciutat. En aquest sentit Lloveras va anunciar "un pas més enllà" i va fer pública la voluntat que aquesta mesa de treball tingui "funcions més executives". 

L'alcaldessa feia referència a la futura constitució d'una entitat que aglutini tots els agents implicats en la promoció turística, comercial i de la ciutat en general. "S'han dut a terme passos molt importants durant el darrers tres anys. Ara tenim un teixit comercial i turístic molt més important del que teníem. Això ha estat producte de la col·laboració i del treball conjunt que els gremis i associacions de Vilanova i la Geltrú han produït des de la Taula de Turisme i Comerç. Ara és un moment molt interessant perquè comencen a haver-hi bons indicadors i cal aprofitar tota la bona feina que s'ha fet durant aquests anys. En aquest sentit, l'Ajuntament estarà sempre al costat i donant suport perquè ens espera un futur positiu". 

Nit del Turisme i el Comerç 6

Per primer cop des de l'existència de la Nit de Turisme, enguany es va lliurar premis i reconeixements. Els guardons van distingir en primer lloc les aportacions en l'àmbit de la Innovació. Els tres finalistes van ser el restaurant El Local, el restaurant La Pepa Jaleo i el Solvi Hotel. El premi va ser per la botiga Bossinets. 

Nit del Turisme i el Comerç 2

En el reconeixement a la seva trajectòria, els establiments finalistes van ser el Càmping Vilanova Park, la base nàutica Roc Roi i Teixits La Rosa. El guardó se'l va endur Caserco “El càtering de Vilanova”.

Nit del Turisme i el Comerç 2

En l'apartat de Comunicació els finalistes van ser Inedit Sneakers i Pliser, i el premi per La Daurada Beach-Club. 

Nit del Turisme i el Comerç 1

Un altre dels aspectes que es van premis en la Nit del Turisme i el Comerç va ser la promoció de ciutat. El Càmping Vilanova Park, la Pastisseria Blanch i el Portal del Roc van ser finalistes i el màxim reconeixement va ser per Mon-Bus 

Nit del Turisme i el Comerç 3

Per finalitzar la Nit el jurat va fer una menció especial, que va ser per l'Associació de Concessionaris del Mercat del Centre. 

Nit del Turisme i el Comerç 5

La Nit del Comerç i el Turisme es va dur a terme al restaurant la Cucanya i la va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, el diputat delegat de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Ramon Riera i el vicepresident de las Estaciones Náuticas de España, Iván Alberto Campos
presentació va anar a càrrec del periodista i director de Canal Blau, Jordi Martí. 

La vetllada també va comptar amb la participació del grup d'animació Cheap Films, que va aprofitar l'acte per enregistrar algunes imatges pel tràiler de la seva darrera pel·lícula.
Veure més fotos AQUÍ

Nit del Turisme i el Comerç 7

Nit del Turisme i el Comerç 7

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració