Menú

Nou servei de recollida de roba porta a porta

Comparteix:
28/01/2013 7:43

L'Ajuntament de VNG posa en marxa un nou servei de recollida de roba porta a porta, i eliminarà progressivament els contenidors de roba. S'ha demostrat que aquests contenidors són un perill i una font de brutícia

A partir del 4 de febrer de 2013, es posa en marxa el nou servei de recollida gratuïta porta a porta de roba, que actualment presta l'empresa d'inserció sociolaboral Dins Garraf (fruit d'un acord entre Càritas i la fundació privada Formació i Treball).

Així, els contenidors de color taronja de recollida de roba, actualment ubicats en diferents carrers de la via pública, seran retirats progressivament per tal d'oferir aquest nou servei, tot i que alguns d'aquests contenidors continuaran donant el servei en altres emplaçaments.

Els contenidors es podran trobar al Mercat de Mar, al pavelló de la plaça de les Casernes; al pavelló del Garraf; a la Deixalleria Punt Net; i a La Paperera. A banda d'aquests espais, s'està treballant per oferir-ne d'altres per aproximar aquests elements de recollida als ciutadans que vulguin dipositar les bosses de la roba que no fan servir.

El servei gratuït de recollida porta a porta de roba es podrà concertar en el mateix número de telèfon que la recollida concertada de mobles i voluminosos de l'oficina de VNG-net, el 900 102 630. Aquest servei concertarà la recollida un cop a la setmana, els dimarts a la tarda.

Amb aquest nou servei es proposa millorar la neteja de la via pública, ja que s'ha detectat molts casos de roba escampada pel carrer; i també millorar la seguretat per als usuaris.
A més, el servei porta a porta afavoreix la recollida i augmenta la quantitat de roba que des de Dins Garraf es podrà distribuir a les persones més necessitades.

Contenidor roba

Contenidor roba

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració