Menú

Els agents de barri fan més de 27.000 actuacions l'any

Comparteix:
27/02/2013 15:23

La Policia Local presenta al Consell Municipal d'Associacions de Veïns el balanç d'accions de l'any passat

Els guàrdies de Barri van fer l'any passat més de 27.000 actuacions a VNG. Segons la memòria presentada en el Consell Municipal d'Associacions de Veïns i Veïnes dilluns, els serveis dels agents adscrits als diferents barris de la ciutat ha crescut un 6% respecte l'any 2011.

Les accions que més duen a terme els policies de barri son en l'àmbit de la seguretat ciutadana, seguides per l'atenció a la ciutadania i les intervencions de trànsit. Destaca el creixement de les accions d'assessorament i prevenció, que han augmentat un 50% d'un any a l'altre.

La zona que més activitat genera per a la Policia Local és Sant Joan i el mercat central, seguit pel Centre Vila. La majoria d'actuacions es resolen sense cap denúncia, el 87% dels cassos.

Els policies de barri duen a terme també tasques de policia administrativa, com ara inspeccions de venda ambulant, revisió d'urbanisme i obres, atenció a molèsties veïnals i sorolls i lliurament de citacions judicials, entre d'altres.

Per mesos, el novembre i el març van ser els més actius del 2012, i l'agost el més tranquil.

El consell Municipal d'Associacions de Veïns i veïnes es reuneix periodicament per tractar temes d'actualitat de la ciutat. En aquesta ocasió, a banda de la memòria dels policies de barri, els representants veïnals es van interessar per les informacions publicades sobre la piscina del Complex Esportiu i les obres que s'hi ha de dur a terme.

Consell Municipal d`Associacions de Veïns

Consell Municipal d`Associacions de Veïns

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració