Menú

L'IMET i Neàpolis promouran l'emprenedoria durant la Fira de Novembre

Comparteix:
09/11/2011 15:05

Ambdós organismes municipals s'ubicaran a l'estand que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tindrà durant la Fira a la rambla de la Pau

En l'edició 2011 de la Fira de Novembre hi serà present, de forma notable, l'esperit emprenedor. A través de les entitats i empreses municipals Neàpolis i l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú aposta per promoure l'esperit emprenedor, la formació i les noves tecnologies com a eines indispensables per sortir del context de crisi econòmica que tenim.

A l'estand de l'Ajuntament de VNG (número 279), situat a la rambla de la Pau a la cruïlla amb el carrer de l'Àncora l'empresa municipal Neàpolis donarà a conèixer les possibilitats que ofereix la implantació de noves estructures de coneixement. Així doncs es podrà veure l'activitat del Centre d'Iniciatives Empresarials de la Mancomunitat Penedès-Garraf; la proposta formativa del Cicle de Grau Superior de Videojocs de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID), entre d'altres.

A més, també es publicitaran acords amb altres organismes per a la promoció emprenedora i d'interès empresarial com són el G15 (grup d'interès d'smartphones) o l'empresa Service2Media, que ha dissenyat i posat en smatrphone tota la programació de la Fira de Novembre. A l'estand municipal també hi haurà presència de la Xarxa Oberta de Catalunya, entitat que donarà servei a la comarca del Garraf en la connectivitat de fibra òptica i es presentarà el programa Yuzz, dedicat a joves emprenedors.

Per la seva banda l'IMET, també situat a l'estand municipal, vol donar a conèixer el seu programa 'Club Emprendre'. Es tracta d'un programa de suport a la creació d'empreses. Dins el calendari d'activitats de la fira, el diumenge 13 de novembre, a les 10.30h, s'obrirà un cicle de xerrades amb empreses de recent creació del nostre entorn més proper. El cicle de xerrades s'iniciarà amb la presentació del programa ‘Emprendre a l'Escola Primària', una iniciativa de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG que té per objectiu promoure actituds pròpies de l'emprenedoria entre l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat.

A l'estand de l'Ajuntament de VNG també hi haurà ubicades entitats econòmiques i empresarials com l'ADEG, la delegació al Garraf de la Cambra de Comerç, NODE Garraf (Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf) i l'Associació de Joves Empresaris del Garraf.

Totes les notícies sobre la Fira

estands fira novembre

estands fira novembre

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració