Menú

La XX Trobada de Puntaires aplega un miler de participants

Comparteix:
13/11/2011 16:21

La concentració, que ha comptat amb la participació de 77 escoles i tallers d'arreu de Catalunya, s'ha dut a terme per primera vegada al passeig Marítim

Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest matí, en el marc de la Fira de Novembre, la XX Trobada de Puntaires, que està organitzada per l'Ajuntament de la ciutat i l'Escola de Puntaires Garraf. Al voltant d'un miler de puntaries de 77 escoles i tallers d'arreu de Catalunya han acudit a la concentració, que per primera vegada s'ha celebrat al passeig Marítim rebent una valoració molt positiva per part de tots i totes les assistents. 

XX Trobada de Puntaires
L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, han rebut, al local social de la Confraria de Pescadors, a les caps de colla de les escoles i tallers participants a la trobada i els han lliurat un cartell de la fira d'enguany. 

XX Trobada de Puntaires
En aquest sentit, Lloveras s'ha mostrat molt satisfeta de l'alta participació i ha animat a tots i totes les assistents a "conèixer la ciutat" i a "gaudir de la bonica façana marítima", mentre que Figueras ha destacat que aquesta iniciativa "dóna valor afegit a la celebració de la Fira de Novembre i a la ciutat en sí".

L'acte ha comptat també amb la presència d'una representant de l'Associació Catalana de Puntaires, que ha mostrat la seva satisfacció per participar en una trobada amb tanta assistència i ha explicat que aquestes iniciatives ajuden a la seva tasca de "divulgar i potenciar les puntes"

Consulta l'àlbum fotogràfic

Totes les notícies de la Fira de Novembre

XX Trobada de Puntaires

XX Trobada de Puntaires
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració