Menú

VNG tindrà el segell de destinació turística familiar

Comparteix:
25/02/2015 13:18

El regidor Gerard Figueras explica al Sessió Plenària, de Canal Blau TV, les apostes de la ciutat pel turisme familiar i gastronòmic

Vilanova i la Geltrú tindrà en breu el segell de destinació turística familiar. El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, va explicar a Canal Blau TV en el programa Sessió Plenària que la ciutat comptarà amb breu amb aquest reconeixement per part de la Generalitat. “Això representa molts recursos per promocionar la destinació. L'Agència Catalana de Turisme farà promoció de Vilanova en fires i totes les seves accions” explica Figueras. El que reconeix el segell és que els establiments tenen unes determinades característiques, son més confortables i que hi ha una sèrie de serveis a la ciutat.

També en l'àmbit turístic, concretament en la vessant gastronòmica, el regidor de Promoció Econòmica va explicar que aquest any “no ens centrarem només en un sol producte, busquem ser destinació gastronòmica tot l'any. Volem potenciar els 5 o 6 elements més destacats, ordenats al llarg de tot l'any: la xatonada, la campanya de la gamba amb els productes del mercat al costat...tindrem una campanya gastronòmica al llarg de l'any”. Gerard Figueras també va parlar de la possibilitat d'ajuntar en un sol dia, en una trobada i en format de jornada, l'oferta gastronòmica local combinant extractors, comercialitzadors i restaurants.

D'altra banda, el responsable de la promoció econòmica de la ciutat va explicar que es guanyen dos nous punts d'informació per al visitant: el far, on hi haurà un servei d'atenció turística i el Toc, al carrer de Sant Sebastià. A més el mes de març s'inicia una nova etapa de l'oficina de Turisme, que tornarà a ser gestionada des de l'Ajuntament després d'uns anys de gestió privada. Figueras es va mostrar partidari “d'optimitzar la gestió, que sigui una oportunitat per repensar la informació turística.”

A l'hora de fer balanç de la gestió al capdavant de les regidories de Promoció Econòmica, Joventut i Comunicació, Gerard Figueras es va mostrar “satisfet, sobretot per dues coses. No crec que mai més el debat sigui per si hem d'apostar pel turisme, crec que ningú es plantejarà ja mai renunciar al turisme. La segona cosa és la consciència de sector, hem anat de bracet amb la societat civil. Hem pogut trencar barreres i entendre que tots érem al mateix equip”.

Pel que fa a Joventut i Comunicació, Figueras creu que s'ha treballat per consolidar l'Oficina Jove i destaca el treball que s'està fent per donar suport a la cerca d'ocupació per part de la gent jove. Respecte Comunicació, el regidor responsable considera que s'ha treballat per posar els mitjans de comunicació a l'abast dels interessos de la ciutadania.

Gerard, Sessió Plenària

Gerard, Sessió Plenària

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Activitat econòmica
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració