Menú

Es talla la circulació del carrer l'Aigua per obres de connexió de la xarxa elèctrica

Comparteix:
29/11/2011 8:28

El tall de trànsit es farà el dilluns 5 de desembre de 9.30 a 18 hores

El dilluns 5 de desembre el carrer de l'Aigua quedarà tallat a la circulació de vehicles, entre el carrer de Josep Coroleu i el carrer del Bruc, per obres de connexió de la xarxa elèctrica.

El fet d'haver triat el dia 5 de desembre respon a la voluntat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de minimitzar al màxim l'afectació que suposarà aquest tall de trànsit en la circulació, ja que justament el dia 5 la gran majoria d'escoles i instituts de la ciutat no tenen classe, i per tal el volum de circulació es preveu menor.

Tot i això, el tall ocasionarà un canvi en el recorregut de les línies 1 i 2 de l'autobús urbà, amb anulació de les parades de carrer de l'Aigua cantonada amb carrer del Bruc, i carrer de l'Aigua cantonada amb carrer de Joan Llaverias. També es desviarà el recorregut del bus interurbà, i per tant quedaran anul·lades les parades del carrer de l'aigua.

L'afectació serà de les 9.30 a les 18 hores. A partir d'aquest moment es restablirà la circulació de vehicles en aquesta zona de la ciutat. 

Mapa

Afectació al carrer de l`Aigua

Afectació al carrer de l`Aigua

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració