Menú

La secció de fubtol femení de la Unió d'Esport Base valora positivament l'intercanvi europeu a Mérignac

Comparteix:
13/08/2008 12:42

Conèixer a gent d'altres països i practicar esports diferents són els aspectes que més els ha agradat

El passat mes de juliol cinc representants de la secció de futbol femení de la Fundació Privada d'Unió d'Esport Base de Vilanova van viatjar fins a Mérignac per participar en el projecte 'El rugby: una eina d'integració eficaç per a les noies a Europa'.

El projecte formava part d'una subvenció del programa europeu 'Joves en acció', organitzada per la regidoria de Joventut, Llengua i Agermanaments, conjuntament amb la regidoria d'Esports, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'associació Drop de Béton de Mérignac.

L'objectiu consistia en que quatre noies i un monitor de països com Portugal, Itàlia, França i Espanya descobrissin una cultura, una regió, un patrimoni i un esport diferent, posant en comú valors com la integració i la socialització que impliquen la pràctica d'un esport.

Durant una setmana i amb un programa molt atapeït fent diferents tallers, visites a Bordeaux i a la duna de Pyla i practicant esports com el rugby i el surf, els objectius es van aconseguir.

Les participants han valorat positivament la trobada i destaquen el fet de conèixer i relacionar-se amb gent d'altres països i practicar esports diferents.

intercanvi

intercanvi

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració