Menú

Programació farcida d'activitats per acabar l'any a les biblioteques municipals

Comparteix:
28/11/2011 10:53

Les biblioteques municipals proposen un mes de desembre ple d'activitats: presentacions de llibres, exposicions i moltes hores del conte per als més petits

Les biblioteques Joan Oliva i Milà i Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú han preparat per a aquest mes de desembre un munt d'activitats pensades per a tots els públics.

A la biblioteca Joan Oliva, dijous 15 de desembre, a les 19.30 h, tindrà lloc la presentació del llibre Escoles de futur: el Pla d'escoles associades a la Unesco de Catalunya, a càrrec del seu autor Miquel Martí i Solé. Aquest llibre ens explica com les escoles catalanes associades a la UNESCO han integrat en els objectius educatius els valors que fan referència a la pau, els drets humans, el diàleg intercultural, el respecte al patrimoni i la protecció del mediambient.

Pel que fa a les exposicions, la biblioteca Joan Oliva acollirà del 9 al 27 de desembre l'exposició Connecta't al Disseny, amb les il·lustracions del guanyador i dels finalistes del certamen de disseny gràfic II Beca Carnet Jove 2010 Connecta't al Disseny, convocada per donar l'oportunitat als joves grafistes de donar els seus primers passos professionals.

Per la seva banda, la biblioteca Armand Cardona acollirà del 5 al 29 de desembre l'exposició Connecta't al Còmic (2010) integrada per les vinyetes del guanyador i els finalistes de la II Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2010, que té l'objectiu de donar una empenta al que es considera el 9è art: el còmic, promovent l'accés professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes.

Per als més menuts la biblioteca Armand Cardona acollirà dissabte 3 de desembre, a les 12 h, l'Hora del conte. En aquesta ocasió es podrà escoltar Una història de guerrers, a càrrec d'Eva Bolaño, en commemoració del Dia Mundial de la Sida i en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials i Salut i la Fundació IRES.

La biblioteca Joan Oliva acollirà el dissabte 17, a les 12 h, la presentació del conte guanyador del XIV Premi Mercè Llimona de literatura infantil il·lustrada, que porta per títol Xamae. La presentació i l'explicació del conte guanyador anirà a càrrec dels autors/res.

La biblioteca Armand Cardona proposa per al dissabte 24 de desembre, a les 12 h, l'Hora del conte en llengua de signes La bruixa Lletjards, a càrrec del seu autor Darabuc i la participació del l'il·lustrador JuanolO. Es farà la presentació del conte número 12 de la Col·lecció Ginjoler, amb la col·laboració d'El Cep i la Nansa Edicions.

I per acabar l'any, l'Hora del conte de dimarts 27 de desembre, a les 12 h, serà Em dic Lila a càrrec de Susana Peix i amb la presència de la Lila. Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 2 anys.

Seguidament tindrà lloc la presentació de les col·leccions de contes de les Tres bessones Un dia molt especial i De gran vull ser. Ambdues activitats compten amb la col·laboració l'Editorial Cromosoma.

Biblioteques desembre

Biblioteques desembre

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració