Menú

Descoberta d'un mural i d'una placa per commemorar els 50 anys de l'escola Sant Bonaventura

Comparteix:
28/10/2014 10:37

L'alcaldessa de VNG i la regidora d'Educació han assistit a la celebració juntament amb alumnes, professorat i exalumnes del centre

L'escola Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú celebra el seu 50è aniversari amb diversos actes que s'allargaran fins al mes de juny. Entre aquests, dilluns al matí es va descobrir una placa commemorativa de l'efemèride i es va presentar un mural de l'alumnat i professorat del centre. 

sant bonaventura 2  sant bonaventura 3

En aquest segon acte organitzat per celebrar els 50 anys de l'escola a la ciutat hi van assistir l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, a més dels alumnes, professors, antics alumnes i responsables de l'ordre dels Franciscans a Catalunya.

L'alcaldessa de la ciutat va destacar en la seva intervenció la vinculació de l'escola Sant Bonaventura a la ciutat i la vocació de ser una escola que “més enllà d'ensenyar conceptes sempre ha volgut ensenyar valors”. Neus Lloveras que va qualificar l'escola Sant Bonaventura de “moderna i innovadora” i amb capacitat “d'anar-se adaptant als temps” va finalitzar la seva intervenció felicitant l'escola per la seva trajectòria.

sant bonaventura 1

sant bonaventura 1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració