Menú

La Talaia 2012 es consolida com a referent en curses de muntanya

Comparteix:
23/04/2012 15:11

Prop de 900 persones participen en la novena edició de la prova

La Talaia cursa de muntanya va arribar diumenge a la seva novena edició consolidant-se com a referent en el trail running. A l'hora prevista s'iniciaven cada una de les proves amb prop de 900 participants.

A les 9.30 h es va iniciar puntualment la cursa de 22 quilòmetres, inclosa en el Campionat de Catalunya per equips de curses de muntanya. El primer en creuar la línia d'arribada va ser Just Sociats Asensio amb un temps de 1h37minuts, mentre que la primera fèmina va ser Núria Picas Albet.

Amb la mateixa puntualitat, però mitja hora després, van prendre la sortida els corredors de la cursa d'11 quilòmetres. El primer en recorre el seu traçat va ser Manuel Torres amb un temps de 52minuts, mentre que la primera corredora va ser Vinyet Noguero, amb 1h01minut

Pel que fa al Campionat de Catalunya per equips de curses de muntanya, els campions var ser els membres de l'equip CE Callus-Stadion. El segon i tercer lloc va ser pels equips A.E. Mountain Runner i A.E. Matxacuca, respectivament.

En acabar la cursa, els corredors van coincidir en les valoracions del circuit, que incloia trams molt tècnics, trams ràpids, un bon entorn, tot això acompanyat d'un bon ambient de voluntaris i corredors i una organització d'alt nivell.

Aquí podeu consultar les classificacions.

Cursa Talaia

Cursa Talaia

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració