Menú

Trobada de l'Ajuntament amb les entitats d'educació en el lleure, que organitzin activitats per a infants i joves aquest estiu.

Comparteix:
13/03/2018 10:48

La sessió informativa es farà aquest dijous i servirà per donar a conèixer les novetats i els requisits per aquest 2018.

Aquest dijous 15 de març, a les 19 hores, se celebrarà a les dependències de l'Oficina Jove Garraf una trobada amb les entitats que organitzen activitats d'estiu adreçades als infants i joves de la ciutat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú promociona aquestes activitats de lleure, fent-ne difusió i obrint una línia de subvencions, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les famílies empadronades a la ciutat.

La reunió té com a objectiu donar a conèixer els requisits i les novetats per aquest any, de manera que resulta molt important l'assistència dels i les representants de les entitats, clubs, associacions o centres que aquest estiu organitzin activitats de lleure.

La Regidoria d'Infància i Adolescència posa a disposició de les persones interessades un telèfon 93 814 00 00 ext.3034 i una adreça electrònica, infancia@vilanova.cat per tal de resoldre qualsevol tipus de dubte.

Així mateix, es pot trobar la informació relativa a la preparació de les activitats d'educació en el lleure al web de la Generalitat de Catalunya

Casals d`estiu

Casals d`estiu

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració