Menú

Els Grups de Treball del PAM fan aportacions en matèria de Coneixement i Serveis a les persones

Comparteix:
10/11/2011 15:18

La sessió de treball es va fer al Centre Cívic La Geltrú

Continuen les trobades del Govern municipal amb els grups de treball sobre el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2011-2015 al Centre Cívic la Geltrú. Ahir dimecres va ser el torn de l'àrea de Coneixement i Serveis Personals-Sectorials, a càrrec de la primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens.

Durant la presentació de la sessió de treball, Ariadna Llorens va voler encoratjar les persones participants "a posar sobre la taula totes i cadascuna de les seves aportacions". Segons Ariadna Llorens, "la suma de totes les propostes farà que el document del Pla d'Actuació Municipal s'adeqüi molt més a les necessitats reals de la ciutat".

L'objectiu de la reunió és que els grups de treball coneguin les propostes del govern al voltant de cadascun dels àmbits i posteriorment realitzin les seves aportacions sobre cadascun dels àmbits tractats.

Les sessions de treball continuaran la setmana vinent amb els temes relacionats amb la Promoció de la ciutat i la Cultura, el dilluns 14 de novembre, i amb Serveis a la ciutat i Participació, el dimarts 15 de novembre.


sessió treball PAM Serveis Personals

sessió treball PAM Serveis Personals

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració