Menú

Sorteig per veure la diada castellera des del balcó

Comparteix:
12/07/2018 12:23

Un any més, 6 persones afortunades podran gaudir de la diada castellera de Festa Major, el 28 de juliol, des del balcó de l'Ajuntament

Aquest divendres s'obre el termini per optar a veure la Diada de les Neus, la diada castellera de Festa Major, des del balcó de l'Ajuntament.
Les sol·licituds es poden presentar fins dilluns 23.

L'Ajuntament de VNG i els Pabordes de Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones, amb un acompanyant cadascuna, de gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 28 de juliol des dels balcons de la casa consistorial.
Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps des del 13 fins al 23 de juliol per fer la sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des de divendres per Internet clicant AQUÍ, o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament.

Dimecres 25 de juliol a les 12 h es farà un sorteig en un acte públic al Saló de Plens de l'Ajuntament, i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d'entre les sol·licituds presentades, i el sisè serà escollit entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el setè any consecutiu que es duu a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

La Diada de les Neus se celebrarà enguany dissabte 28 a les 6 de la tarda, i comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

Castells des del balcó

Castells des del balcó

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració