Menú

La 4a edició del Mercat de l'Emprenedoria es farà el 24 de maig

Comparteix:
15/05/2013 11:17

S'ajorna una setmana la celebració, a la plaça de la Vila, del mercat de joves emprenedors de les escoles Aragai, Ginesta, Llebetx, Pasífae, Escola Pia i Sant Jordi

A causa de la previsió meteorològica adversa i l'amenaça de pluges fins a final de setmana, l'IMET ha ajornat la quarta edició del Mercat de l'Emprenedoria: Vine al Mercat! fins al divendres 24 de maig.

El mercat de joves emprenedors es farà a la plaça de la Vila d'aquí a deu dies. Es tracta d'un mercat a l'aire lliure on l'alumnat de les escoles participants en el projecte Cultura Emprenedora, exposaran i vendran els productes que han creat i produït al llarg del curs escolar.

Enguany participaran al mercat de la plaça de la Vila les escoles Aragai, Ginesta, Llebetx, Pasífae, Escola Pia i Sant Jordi. L'horari d'obertura del mercat serà de les 9.30 a les 14 h i de les 15.30 a les 17 h.

Es tracta d'una iniciativa encapçalada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que a través de l'IMET du a terme el projecte Cultura Emprenedora entre l'alumnat de primària que hi participa. Durant tot el curs, tècnics de l'IMET treballen juntament amb el professorat i l'alumnat valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria. En aquest sentit, l'objectiu és transmetre que l'emprenedoria és una actitud davant la vida educant i treballant habilitats com la iniciativa, la responsabilitat, el treball en equip, la creativitat, l'entusiasme i la confiança.

mercat emprenedoria

mercat emprenedoria

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració